Vuosijäsenyys

Kaikki palvelut, vuoden voimassa, jatkuen automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana kuukauden irtisanomisajalla. Normaali vuosijäsenyys oikeuttaa sinut kaikkien FUN Liikuntakeskuksien käyttöön Suomessa.

 

429,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Liikuntakeskus FUNin kuukausijäsenyydellä käytössäsi ovat kaikki palvelumme: kuntosali, toiminnallinen tila, venyttelytila, PT-studio (silloin, kun valmennus ei ole käynnissä), virtuaalitunnit sekä pukuhuone- ja pesutilat infrapunasaunoineen vuoden jokaisena päivänä 04-24. Jäsenyys alkaa heti ja pääset käyttämään palveluitamme välittömästi Liikuntakeskus FUNin mobiilisovelluksella. Omasta FUN puhelinsovelluksesta löydät kaiken tarpeellisen infon kuntosalin käytänteistä.

Normaali liittymismaksu vuosijäsenyyteen on 29 euroa ja normaali vuosijäsenyys maksaa 429 euroa. Normaali vuosijäsenyys oikeuttaa sinut kaikkien FUN Liikuntakeskuksien käyttöön Suomessa. Jäsenyys on voimassa vuoden määräaikaisena sopimuksena, jonka jälkeen se jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana kuukauden irtisanomisajalla.